Riktigt skön thaimassage i Sala

God morgon på er! Idag är det fredag och ni vet vad det betyder. Helg! Äntligen säger jag bara. Vad ska ni hitta på i helgen? Dela gärna med er av det i kommentarsfältet!

Jag ska berätta vad jag gjorde förra söndagen. Jag gick och tog en thaimassage i Sala efter lunch ungefär. Jag har gjort detta varje söndag i två månader nu och det har gjort min kropp mer och mer avslappnad och jag känner att jag kan fokusera mer på jobbet och familjen nu. Det är inte lätt att vara småbarnsförälder och jobba i en butik som är inriktad i kläder och mode. Det är mycket bärande av varor men även barn på kvällar och helger. Sen står man upp hela dagarna på jobbet och det tar riktigt mycket på kroppen.

Hur som helt har jag testat några olika massageställen, men Djäkne massage & sol är den thaimassage i Sala som ger den bästa avslappningen helt klart. Inte bara att de är bra på att massera som är givet, så är det väldigt trevlig personal som jobbar där också. I början kan jag erkänna att det kändes mycket i kroppen efter massagen men nu är det bara jätteskönt efteråt och man känner sig som en helt ny människa i både kropp och själ.

Har ni någon gång testat på thaimassage eller någon annan massage? Om ni har gjort det skulle det vara underbart om ni ville dela med er av era erfarenheter i kommentarsfältet. Ni kanske till och med skulle kunna tipsa om någon annan sorts massage. Som oljemassage som Djäkne massage & sol också erbjuder. Men om ni är i trakten så tycker jag att ni ska testa på thaimassage i Sala hos Djäkne massage & sol. Ni kommer inte ångra er!