Slipp rakningen inför sommaren

Hej på er! Förhoppningsvis mår ni alla bra och har en stålande fin måndag. Det här inlägget ska bli en rekommendation då det är många av er som har efterfrågat det. Jag tänkte rekommendera företaget Brazilian Wax Studio som har hjälpt mig med vaxning på Södermalm.

Nu när sommaren är på ingång känner ni säkert igen er med att man måste hålla kroppen rakad, om man vill det såklart. Jag är en av de som brukar raka mig, främst armhålor och underlivet. När sommaren nu kommer blir det att jag måste raka mig allt oftare för att hålla det rakat, det är framförallt för att man i värmen går mer lättklätt. Man har inte lika tjocka kläder, man har nästan aldrig på sig långärmat heller. Därför brukar jag raka mig nästan varje eller varannan dag i armhålorna under sommaren, underlivet och bikinilinjen brukar jag raka när jag vet att jag ska ha bikini på sig. Därför bestämde jag mig för att genomgå en vaxning på Södermalm innan sommaren, jag vände mig alltså till Brazilian Wax Studio för att vaxa mig för någon vecka sedan. Då vaxade jag bikinilinjen och armhålorna, vilket var ett riktigt bra val. Det sköna med vaxning är att man behöver ha ont en gång för att sedan slippa raka bort håret under en längre period. Rakning är inte heller särskilt bra för huden, huden blir irriterad och röd eftersom jag rakar mig så pass ofta som jag gör. Det finns så mycket mer positivt med att vaxning på Södermalm än att behöva raka mig varannan dag, därför kan jag starkt rekommendera det här företaget och deras vaxning ifall ni också vill slippa raka er under sommaren. På så sätt slipper ni fundera kring ert klädval på morgonen, efter en vaxning kan man bara ta på sig vad man än vill.